Fisionomi dhe Karakteri

Një lojë e tre mistereve që do të keni për të zgjidhur me aftësitë tuaja fizike dhe të karakterit … Ju mund të formësoni pamjen tuaj dhe karakterin tuaj sipas dëshirës, ​​të shihni se ndryshimi në një avatar 3D dhe të ndiqni çon në një dhomë plot enigme.
Do cilësitë njerëzore që keni zgjedhur për avatarin tuaj të ju ndihmojnë të zgjidhni misteret … ose jo me të vërtetë?