Teknologjitë Analogike

Në këtë seksion ju mund të kontaktoni disa prej teknologjive jo-digjitale që rrisin mësimin. Tingujt e fitores, puzzles dhe kuize, dyert e papritura … është ajo që ju pret në Muzeun e Vlerave Universale.