Vizita 3D

Ndërkohë që nuk vizitoni Muzeun e Vlerave Universale personalisht, bëni një vizitë virtuale në hapësirën interaktive të ekspozitës. Klikoni në imazhin për të hyrë.

(do t’ju duhet të pranoni instalimin e Unity plugin. Përdorni tastierën dhe miun për të lëvizur në hapësirën virtuale.)