Rreth Nesh

Universiteti i Vlerave ka pasur privilegjin që të punojë me disa partnerë të cilët së bashku me ne e bëjnë këtë ëndërr realitet në shërbim të ne të gjithëve.

 

Partnerë financues  Partnerë Kombëtarë Partnerë Ndërkombëtarë
 

Gjithashtu si rezultat i nënshkrimit të një protokolli midis iLIDH dhe Komisionit Kombëtar të UNESCO-s, Universiteti i Vlerave në Maj 2016 u shpall një Qendër e UNESCO-s.