Kopshti I Vlerave Universale

Është një vazhdim në natyrë i Muzeut të Vlerave Universale, një hapësirë ndërkulturore, një vend takimi, reflektimi dhe meditimi, i hapur për të gjithë njerëzit e kulturave të ndryshme, duke i udhëhequr ata në një nivel të lartë të kuptimit të Vlerave Universale, nëpërmjet përvojave të ndjeshmërisë dhe Kopshti i Vlerave Universale përbën një rrugë që lidh Pallatin me kopshtet e tij të lasht ndërveruese, të integruara aktualisht në Parkun Sportiv të Mafrës, i cili do të jetë gjithashtu një vend takimi për reflektim, relaksim, ndarje të përvojave, soditje dhe meditim duke organizuar aktivitete të ndryshme për vizitorë, ku ata mund të shfrytëzojnë strukturat mbështetëse të Universitetit të Vlerave.