Teknologjitë e Avancuara

Muzeu i vlerave universale është një nga ekspozitat më të pasura dhe më të përparuara të teknologjisë interaktive në botë. Këtu ju mund të njiheni me disa nga aktivitetet e teknologjisë së lartë – të tilla si përvojat 3D dhe 360, lojëra me biosensorë të integruar që matin reagimin tuaj të trurit, rrahjen e zemrës ose reagimin galvanik të lëkurës, aktivitetet misterioze me sensorë të lëvizjes dhe njohjen e fytyrës, udhëtime e imagjinatës në parashikimet panoramike – që do t’ju ndihmojnë të zbuloni Universin brenda Teje!